" " " "

Tjen penger på internett

Begynn å tjen penger på internett med disse enkle tipsene. I starten er det ikke sikkert du vil tjene mange millioner, men det skal heller ikke så mye til for å bli rik på nett.

Vinn penger på nett: Den enkleste måten å tjene penger på internett kan være å spille lotto. Så lite jobb for alle og enhver, men den potensielle gevinsten ved å spille lotto er enorm.

Les også: Vil du prøve noe nytt? Prøv å vinne kjempestore gevinster på norske casino, her er en oversikt over deilige bonuser.

Det skrives mye om å tjene penger på internett, men ikke alt er like enkelt. Hvordan bli rik fort som bare det, uten å risikere mye penger eller å arbeide hardt?

Svaret er ganske enkelt: Spille lotto så klart!

Oddsen for å vinne i lotto på internett varierer. Noen spill har en utrolig lav odds for å vinne, mens i andre lotto spill er det på grensen til det umulige å få hovedpremien.

Din eneste garanti er at om du ikke deltar, så vinner du ikke noen penger i det hele tatt.

Beste strategi for å tjene penger på nett

Hvis du vil tjene penger på internett finnes det mange muligheter, men det er noe helt spesielt med online lotto.

Alle andre muligheter krever så mye av deg personlig. Du må sitte inne med massevis av kunnskap; Du må investere mange penger i forkant; Du må lage en nettside; Du må annonsere og bruke penger på annonser; Du må blogge daglig for småpenger; Du må gamble og bruke lange kvelder på poker; Du må dedikere flere år av livet ditt til å bygge opp nett-tjenester; Du må rett og slett slite deg ut, og det er ingen garantier for at du lykkes.

Uansett hva du gjør for å tjene penger på internett så er det ingen garantier for at du vil lykkes.

Er det ikke da bedre å starte med det enkleste: Spill lotto på internett.

Det finnes ingen enklere strategi for å tjene penger online enn å spille lott. Alt som kreves av deg er at du velger noen tall, og betaler for tallrekken over nett. Klarer du det, så kan du tjene mange millioner.

Mange har blitt lottomillionær før deg

Statistisk er det ikke akkurat lett å bli lottomillionær, men det finnes tusenvis av dem bare her i Norge. På verdensbasis; titusenvis av lottomillionærer. Noen har også blitt milliardærer bare fordi de kjøpte seg en lottorekke!

Det finnes tusenvis av eksempler på mennesker som har gjort nettopp dette. De har levert inn en lottorekke over internett, og de har vunnet flere millioner.

I utenlandske lotterier er det ikke uvanlig med premier på 10 millioner, 50 millioner, 100 millioner og selv over 1/2 milliard kroner er ikke så uvanlig! Noen ganger kan man også vinne flere milliarder kroner, det er helt sykt. Og alt du trenger å gjøre er å velge 6 eller 7 riktige tall… Snakk om valuta for pengene!

Slik spiller du lotto på internett

Den beste måten å spille lotto på er å levere lottorekken på internett. Da kan du være sikker på at din tallrekke er tilknyttet din spillerkonto, og din konto er tilknyttet deg som person. Du kan være sikker på å få premien som du fortjener.

Slik gjør du det:

  1. Bestem deg for å spille internasjonalt. Ikke begrens deg til ett lotteri fra en enkelt nasjon. Det finnes mange store jackpotter og hovedpremier rundt om i verden, hvorfor ikke benytte seg av den muligheten, delta på så mange lotterier som mulig, og forsøke å vinne minst én av disse.
  2. Registrer deg hos en autorisert forhandler. Du må være tilknyttet en agent som kjøper inn lodd for deg. Ingen ansetter egne agenter til å gjøre dette, og ingen reiser verden rundt hver uke for å kjøpe lotto kuponger fra ulike nasjoners lotterier. Det du gjør er å benytte en autorisert forhandler. Her kan du spille på alle de store nasjonale lotteriene rundt om i verden, inkludert Powerball, Mega Sena, El Gordo, Mega Millions, Thunderball, EuroMillions, Viking Lotto og mange flere.
  3. Vinn, og ta imot en eventuell premie. Hvis du vinner, så kan du smile hele veien til banken. Bruker du EuroLotto vil de heve premien på vegne av deg dersom du ikke kan hente den selv, eller du kan, om du vil, på egenhånd motta premien direkte fra det gjeldende spillselskapet. Du kan bli den heldige vinner av 100 millioner kroner eller med ved bruk av denne strategien.

Spill lotto på nett

Widget Img

Hva om du kunne spille alle verdens lotterier på nett?
Det er kan du hos lottoagenter på nett!