" " " "

Thunderball

Thunderball lotteri Thunderball er et stort og populært britisk lotteri som du som nordmann kan spille hos en rekke lotterisider på nett. Lotteriet er enkelt, og du betaler kun 1 pund per rekke samtidig som du kan vinne en jackpot på hele 500 000 pund.

I denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan du spiller Thunderball og hvor du finner dette populære lotteriet på nett.

Thunderball premier

I Thunderball er det store premier å vinne. Hovedpremien er på hele 500 000 pund. Regnet om til norske kroner utgjør dette over 5 millioner kroner. Ønsker du å bli millionær gir Thunderball deg altså muligheten til dette.

Spill Thunderball her:

Megarush
Les omtale
Topp 3 lottospill
 • Euromillions
 • MegaMillions
 • Powerball

Hvor store premier du vinner avhenger av hvor mange riktige tall du har på kupongen. På samme måte som lotto trekkes det hovedtall og et tilleggstall (Thunderball). Den laveste gevinsten du kan vinne er på 3 pund, altså litt over 3 norske kroner. Den største gevinsten er en fast jackpot på 500 000 pund.

Slik ser gevinsttabellen i Thunderball ut:

 • 5 riktige hovedtall + Thunderball gir en gevinst på 500 000 pund
 • 5 riktige hovedtall gir en gevinst på 5000 pund
 • 4 riktige hovedtall + Thunderball gir en gevinst på 250 pund
 • 4 riktige hovedtall gir en gevinst på 100 pund
 • 3 riktige hovedtall + Thunderball gir en gevinst på 20 pund
 • 3 riktige hovedtall gir en gevinst på 10 pund
 • 2 riktige hovedtall + Thunderball gir en gevinst på 10 pund
 • 1 riktig hovedtall + Thunderball gir en gevinst på 5 pund
 • Kun Thunderball gir en gevinst på 3 pund

Pris for å delta

Hvor mye det koster å spille Thunderball kommer an på hvor mange linjer du vil spille. Du betaler kun ett pund (litt over 10 kroner) per linje. Du kan naturligvis spille så mange linjer du vil på kupongen slik at du selv bestemmer prisen du vil betale per trekning.

Du har også muligheten til å spile Thunderball som syndikatspill. Dette betyr at du spiller sammen med en gruppe med spillere der du øker sjansene for å vinne ved å spille flere linjer uten at det koster deg noe ekstra. Gevinstene blir delt mellom spillerne i syndikatet.

Thunderball trekninger

Thunderball har flere trekninger hver uke. Trekningene finner sted på tirsdager, onsdager, fredager og lørdager. Vinnertallene trekkes kl. 20:00.

Husk at innleveringsfristen for lottokuponger er kl. 19:30 samme dag som trekningen. Umiddelbart etter at trekningen har funnet sted åpnes det for kjøp av lottokuponger til den neste Thunderball-trekningen.

De fleste lotterisidene som selger lodd til Thunderball viser trekningene live på nettsidene sine. I tillegg kan du følge med på resultatene på nettsidene både via pc og mobil.

Hvordan spiller man Thunderball?

Dersom du har spilt på Norsk Tipping sine lotterier vil du raskt forstå hvordan man spiller Thunderball. Dette er et lotteri det er enkelt å sette seg inn i.

Thunderball er tilgjengelig hos en rekke lotterisider på nett. Så fort du har registrert en konto hos en av disse sidene kan du spille Thunderball selv om du bor i Norge. Takket være internett er altså ikke Thunderball lenger kun forbeholdt briter.

Når du har registrert deg hos en spillside som tilbyr Thunderball klikker du deg inn på lotteriet fra nettsidene.

Du spiller Thunderball ved å velge fem hovedtall fra 1-39 på en lottokupong. I tillegg velger du et tilleggstall fra 1-14. Tilleggstallet kalles Thunderball, og fungerer på samme måte som tilleggstall i de norske lotteriene gjør.

Du kan velge om du vil plukke tallene på lottokupongen selv eller velge at tallene blir trukket automatisk av deg.

På lottokupongen kan du velge inntil syv linjer per kupong, og du kan kjøpe maksimalt 10 kuponger samtidig. Jo flere linjer du velger på kupongen desto større er naturligvis vinnersjansene.

Husk at du må velge tall og betale for kupongen før fristen for lotteriet. Hos de fleste lotterisider kan du betale med Visa/Mastercard samt en rekke andre betalingsmetoder på nett.

Når du har fylt ut en lottokupong og betalt for denne er det bare å vente på trekningen. Resultatene blir oppdatert på nettsidene til spillselskapene, og dersom du vinner blir gevinsten automatisk overført til din spillkonto.

Vinnertall og tilleggstall

Vinnertallene (hovedtallene) og tilleggstallet i Thunderball trekkes i to omganger.

Først trekkes vinnertallene trukket. Det er 39 tall i trekningen, og kun fem vinnertall per trekning. I tillegg til de fem vinnertallene trekkes en Thunderball i en ekstra trekning. Dette fungerer som tilleggstall, og det trekkes fra tallene 1-14.

Hvor stor gevinsten din blir avhenger av hvor mange riktige tall du har valgt på kupongen din. Har du klart kunststykket å gjette alle vinnertallene + tilleggstallet vinner du jackpoten på 500 000 pund (5 millioner kroner).

Konklusjon – Derfor bør du prøve Thunderball

Thunderball er et britisk lotteri som er svært populært i Storbritannia. Takket være moderne teknologi har du som nordmann tilgang til å spille på dette lotteriet på nett. Du finner Thunderball hos en rekke lotterisider på nett som aksepterer norske spillere.

Thunderball er perfekt for deg som er lei av de norske lotteriene, eller som leter etter enda flere lotterier å spille på. Dette lotteriet er enkelt å sette seg inn i, og du velger tall på samme måte som du gjør i de norske lotteriene.

Hovedgevinsten i Thunderball er på hele 500 000 pund, og med mange trekninger hver uke, er det nok av action for deg som elsker lottospill på nett.

Vi anbefaler Thunderball til alle norske spillere som er på jakt etter et spennende lotteri med store gevinstmuligheter.

Spill lotto på nett

Widget Img

Hva om du kunne spille alle verdens lotterier på nett?
Det er kan du hos lottoagenter på nett!