" " " "

6aus49 lotto

6aus49Lotto Tyskland (også kalt 6aus49 Lotto)  er et av de største lotteriene i Europa. Hver uke selges millioner av lottokuponger i dette lotteriet, og spillerne kan vinne over 400 millioner i gevinster. Som nordmann kan du spille Lotto Tyskland hos en rekke lottosider på nett. I denne artikkelen ser vi nærmere på Lotto Tyskland og hvordan dette lotteriet fungerer.

Lotto Tyskland premier

Lotto Tyskland kan ha hovedgevinster på godt over 400 millioner norske kroner. Dette er et av de største og mest populære lotteriene i Europa, ved siden av blant annet EuroJackpot, og mange spillere betyr normalt store gevinster.

Spill 6aus49 (Lotto Tyskland) her:

Megarush
Les omtale
Topp 3 lottospill
 • Euromillions
 • MegaMillions
 • Powerball

Jackpotten i Lotto Tyskland er på minimum 1 million euro, men den vokser normalt til å bli langt større enn dette. En prosentdel av omsetningen fra lottokupongene som selges hver uke går nemlig rett inn i jackpotten.

Hvor store premier du kan vinne i Lotto Tyskland varierer fra uke til uke avhengig av hvor mange som har kjøpt kuponger til den enkelte trekningen.

Under finner du imidlertid en gevinsttabell som viser gjennomsnittlige gevinster i Lotto Tyskland:

 • 6 riktige hovedtall + bonusball: € 4,4 millioner
 • 6 riktige hovedtall: € 870,000
 • 5 riktige hovedtall + bonusball: € 8300
 • 5 riktige hovedtall: € 2700
 • 4 riktige hovedtall + bonusball: € 150
 • 4 riktige hovedtall: € 38
 • 3 riktige hovedtall + bonusball: € 16
 • 3 riktige hovedtall: € 9
 • 2 riktige hovedtall + bonusball: € 5

Den største gevinsten i Lotto Tyskland sin historie var på over 45 millioner euro og ble delt mellom tre personer i 2007. Denne enorme gevinsten kom etter at jackpotten ikke hadde blitt utløst på flere trekninger, og dermed hadde vokst og vokst i lang tid.

I Lotto Tyskland kan jackpotten fra forrige trekning overføres til neste trekning inntil 13  ganger dersom ingen har de riktige tallene. Etter dette vil de nye jackpottene booste gevinstene nedover på gevinsttabellen.

Pris for å delta

Lotto Tyskland er et av de billigste lotteriene i Europa. Du betaler kun 1 euro (omtrent 10 kroner) per rekke du spiller. Samtidig kan gevinstene bli på godt over 400 millioner norske kroner. Når du setter kostnaden for å kjøpe en lottokupong opp mot størrelsen på gevinstene er det liten tvil om at Lotto Tyskland er et av de lotteriene på nett som gir mest verdi til spillerne.

Lotto Tyskland trekninger

Lotto Tyskland har trekninger onsdager og lørdager hver uke kl. 19:45. Du kan kjøpe lottokuponger inntil en halvtime før hver trekning. Etter trekningen åpner salget av kuponger til neste trekning.

Du kan følge trekningene i Lotto Tyskland direkte via live stream på de fleste lottosidene som tilbyr dette lotteriet. I tillegg sendes Lotto Tyskland sine trekninger direkte på YouTube. På lottosidene får du også umiddelbare oppdateringer om resultatet når det foreligger.

Hvordan spiller man Lotto Tyskland?

Lotto Tyskland (eller 6aus49 Lotto om du vil) er et av de enkleste lotteriene å sette seg inn i. Du spiller dette lotteriet på omtrent samme måte som Norsk Tipping sine norske lotterier.

Det første du må gjøre for å kunne spille Lotto Tyskland er å registrere deg på en lottoside på nett som tilbyr dette populære lotteriet. Det er flere lottosider å velge mellom som aksepterer norske spillere. Selv om Lotto Tyskland er det tyske nasjonallotteriet så trenger du altså ikke å være tysker for å kunne kjøpe en lottokupong.

Så fort du har registrert deg hos en lottoside på nett og satt inn penger på lottokontoen din kan du kjøpe din første lottokupong i Lotto Tyskland. Som norsk spiller kan du sette inn penger på spillekontoen din ved å bruke Visa, Mastercard eller ulike elektroniske lommebøker hos de fleste lottosidene.

På lottokupongen din velger du selv hvor mange rekker med tall du vil spille. Du velger så 7 tall mellom 1 og 49 + et bonustall per rekke. Jo flere rekker du spiller desto større er vinnersjansene.

Du velger selv om du vil velge tallene manuelt eller om du at tallene skal velges automatisk for deg. Du kan altså kjøpe en forhåndsutfylt kupong på samme måte som du kan i de norske lottospillene.

Lotto Tyskland lar deg også spille syndikatspill. Dette betyr at du spleiser på en eller flere lottokuponger sammen med andre spillere, og får flere rekker på kupongen uten å måtte betale ekstra. Eventuelle gevinster deles mellom spillerne i syndikatet.

Når du har valgt dine tall på lottokupongen er det bare å betale for kupongen og lene deg tilbake å vente på resultatet. Om du vinner vil gevinsten automatisk bli overført til din spillekonto på lottosiden.

Vinnertall og tilleggstall

Når du fyller ut en lottokupong i Lotto Tyskland velger du 6 tall per rekke. Du kan velge mellom tall fra 1 til 49. I tillegg trekker du ett tilleggstall (bonustall), som fungerer på samme måte som tilleggstallene i de norske lotteriene. Trekkes alle tallene dine (både hovedtallene og tilleggstallene) vinner du jackpotten som kan bli på over 400 millioner kroner.

Konklusjon – Derfor bør du prøve Lotto Tyskland

Lotto Tyskland er et av de mest populære lotteriene i Europa, og takket være internett og moderne teknologi så trenger du ikke å være tysk for å kunne delta i dette lotteriet. Som nordmann kan du spille Lotto Tyskland hos en rekke lottosider på nett.

Prisen for en lottokupong starter på 1 euro per rekke, og med tanke på at jackpotten i lotteriet kan bli på over 400 millioner så er dette et av de lotteriene på nett som gir deg mest verdi som spiller.

Spill lotto på nett

Widget Img

Hva om du kunne spille alle verdens lotterier på nett?
Det er kan du hos lottoagenter på nett!