" " " "

El Niño

El Nino julelotteriEl Niño er et årlig lotteri med en trekning som finner sted 6. januar i Madrid i Spania. El Niño er kjent for å generere enorme jackpotter, og den samlede premiepotten pleier å ligge på rundt 600 millioner euro. Som nordmann har du muligheten til å delta i El Niño på nett selv om du ikke er spanjol. Den rekke av de største lotterisidene på nett tilbyr nemlig dette lotteriet.

El Niño Julelotteri med flotte premier

I El Niño kan flere personer ha samme loddnummer, og det finnes flere like kopier og serier med lodd. Inntil 45 personer kan ha samme loddnummer, og om flere har samme nummer stikker hver person av med hele den garanterte jackpotten på 2 millioner euro.

Spill El Niño her:

Megarush
Les omtale
Topp 3 lottospill
  • Euromillions
  • MegaMillions
  • Powerball

Hvor mye du kan vinne i El Niño beror på hvor mange spillere som har kjøpt lodd i trekningen. En del av overskuddet for salg av lodd går nemlig inn i premiepotten.

Under finner du en premietabell som viser gjennomsnittlige utbetalinger i El Niño:

  • 1 premie: 1,7 millioner euro
  • 2 premie: 660 000 euro
  • 3 premie: 220 000 euro

I tillegg deles det ut en rekke ekstrapremier i forhold til hvilke tall du har på loddet ditt. Over 50 000 ulike premier deles ut i hver trekning.

Pris for å delta

Du velger selv hvor mye du vil betale for å delta i El Niño. Ønsker du å kjøpe et fullt loddnummer koster dette 249 euro. Du har imidlertid også muligheten til å kjøpe så lite son 1/100 av et lodd for så lite som 4,99 euro. Jo mer du betaler for loddet ditt desto større er naturligvis vinnersjansene, og der påvirker også hvor mye du vinner.

Kjøper du et helt lodd har du muligheten til å vinne hele jackpotten på 2 millioner euro. Kjøper du kun 1/5 av et lodd vil du maksimalt kunne vinne 1/5 av jackpotten.

El Niño trekninger

El Niño er et årlig julelotteri som bare har én trekning. Denne finner sted 6. januar i Madrid i Spania. Du kan følge trekningen live på El Niño sine offisielle nettsider, og trekningen streames også direkte på YouTube.

I Spania er trekningen i El Niño en juletradisjon der spanske familier samles rundt TV-skjermene for å følge trekningen live.

Spiller du El Niño på nett slipper du å følge med på trekningen dersom du ikke ønsker det. Resultatene blir offentliggjort mange steder på nett, blant annet hos de ulike lotterisidene. Har du deltatt i lotteriet på nett blir eventuelle gevinster også overført automatisk til din spillkonto uten at du trenger å foreta deg noe.

Hvordan spiller man El Niño?

El Niño fungerer mer som en vanlig loddtrekning enn et lotteri der tall trekkes. Det betyr at El Niño alltid har en hovedvinner. I dette lotteriet er det ingen lottoballer, men det trekkes en tilfeldig vinner blant alle de kjøpte loddene. Alle de kjøpte loddene har et loddnummer, og om ditt loddnummer blir trukket så har du vunnet. Jo mer du betaler for loddet ditt desto større er vinnersjansene.

I Spania er El Niño et svært populært julelotteri der familier pleier å gå sammen om å kjøpe flere rekker. Deretter deles gevinstene mellom familiemedlemmene. Utenom El Gordo sitt julelotteri, er El Niño det mest populære lotteriet i Spania, og også det lotteriet med de største gevinstene.

Takket være internett har du som nordmann nå muligheten til å delta i El Niño ved å kjøpe et lodd på nett. Det første du må gjøre for å kunne spille El Niño er å registrere deg hos en lotteriside som tilbyr dette populære spanske julelotteriet. Du finner El Niño hos de fleste store lotterisider som aksepterer norske spillere.

Når du har registrert deg kan du kjøpe et lodd i El Niño. Du velger selv hvilket loddnummer du vil kjøpe av loddnummer som fortsatt er ledig. Du kan velge et loddnummer mellom 00000 og 99999.

Du kan også velge å ikke kjøpe et helt lodd, men heller en del av et lodd. Dette påvirker også hvor mye du kan vinne. Kjøper du f.eks. 1/10 av et lodd vil eventuelle gevinster også begrenses til 1/10.

Når du har kjøpt ditt lodd er det bare å lene deg tilbake og vente i spenning på at trekningen finner sted 6. januar. Om du vinner vil lotterisiden kontakte deg, og eventuelle gevinster blir automatisk overført til din spillkonto.

Vinnertall og tilleggstall

El Niño fungerer litt annerledes enn de norske lotteriene fra Norsk Tipping. Her velger du ikke tall i rekke på en lottokupong, men du velger et serienummer/loddnummer på loddet ditt som blir en del av en stor loddtrekning. Du velger loddnummer fra 00000 til 99999, og du kan naturligvis kjøpe flere lodd dersom du ønsker dette.

Konklusjon – Derfor bør du prøve El Niño

El Niño er et tradisjonelt julelotteri som sammen med El Gordo er det mest populære lotteriet i Spania. Nesten alle i Spania deltar i dette lotteriet, som kun har én trekning i året. Som nordmann har også du muligheten til å delta i dette julelotteriet, og få muligheten til å vinne over 2 millioner euro i den årlige jackpotten. Det deles ut svært mange premier i El Niño, og til forskjell fra de norske lotteriene så fordeles premiepotten mer jevnt ut over de enkelte vinnerne.

Har du lyst til å teste ut et nytt lotteri som skiller seg fra de norske lotteriene er El Niño verdt å sjekke ut. Du finner lotteriet tilgjengelig hos de fleste populære lotterisider på nett.

Spill lotto på nett

Widget Img

Hva om du kunne spille alle verdens lotterier på nett?
Det er kan du hos lottoagenter på nett!