" " " "

Oz Powerball

Oz PowerballOz Powerball er et stort ukentlig australsk lotteri med en jackpot som kan vokse seg enormt stor. Tidligere har vinnere vunnet over 500 millioner norske kroner i jackpot, og som nordmann kan også du delta i dette australske lotteriet på nett.

Oz Powerball er søsterlotteriet til det like populære Oz Lotto.

Vil du vite mer om Oz Powerball er det bare å lese videre.

Oz Powerball premier

Det er ikke uten grunn at Oz Powerball er et av de mest populære lotteriene i Australia.

Dette lotteriet er nemlig kjent for gigantiske gevinster. Oz Powerball hadde sin første trekning i 1996, og er inspirert at den amerikanske storebroren ved samme navn.

I juli 2009 vant to vinnere en enorm jackpot på over 80 millioner australske dollar (ca. 500 millioner norske kroner).

Spill Oz Powerball her:

Megarush
Les omtale
Topp 3 lottospill
 • Euromillions
 • MegaMillions
 • Powerball

Dette var tidenes største australske lottogevinst på den tiden. I disse dager kan jackpotten vokse til 10 millioner australske dollar før det overskytende fordeles på resten av gevinsttabellen. Dette gjør at flere spillere enn noensinne kan vinne store gevinster i Oz Powerball.

Om ingen vinner jackpotten i en trekning blir den videreført til neste trekning, osv. Hvor mye man kan vinne i hver enkelt trekning kommer an på hvor mange spillere som har kjøpt lottokuponger.

En gjennomsnittlig gevinsttabell i en trekning i Oz Powerball kan se slik ut:

 • 7 rette vinnertall + Powerball: jackpot på ca. 58 millioner norske kroner
 • 7 rette vinnertall: gevinst på 310 000 norske kroner
 • 6 rette vinnertall + Powerball: gevinst på 20 000 norske kroner
 • 6 rette vinnertall: gevinst på 2000 norske kroner
 • 5 rette vinnertall + Powerball: gevinst på 600 norske kroner
 • 5 rette vinnertall: gevinst på 155 norske kroner
 • 4 rette vinnertall + Powerball: gevinst på 300 norske kroner
 • 3 rette vinnertall + Powerball: gevinst på 70 norske kroner
 • 3 rette vinnertall + Powerball: gevinst på 45 norske kroner

Pris for å delta

Det er relativt rimelig å spille Oz Powerball sammenlignet med hvor store gevinster man kan vinne.

En enkelt rekke på en lottokupong koster rundt 15 norske kroner, og du kan spille opptil 100 rekker på en enkelt lottokupong.

Om du ønsker å øke vinnersjansene uten at det skal gå på bekostning av lommeboka så kan du også spille Oz Powerball som syndikatspill. Da spleiser du på flere rekker sammen med andre spillere (dette skjer automatisk når du kjøper et syndikatspill). Du får altså økt vinnersjansene dine betraktelig med flere rekker uten at det koster deg noe ekstra, men til gjengjeld så må du også dele eventuelle gevinster med de andre spillerne i syndikatet.

Oz Powerball trekninger

Oz Powerball har en ukentlig trekning som finner sted hver torsdag.

Du kan se trekningen live på blant annet YouTube der Oz Powerball har sin egen kanal.

Når du spiller som registrert spiller hos et av lotterisidene på nett som tilbyr Oz Powerball så slipper du å følge med på trekningene. Om du vinner en gevinst vil du nemlig automatisk bli varslet, og pengene vil også overføres automatisk til spillekontoen din.

Du kan også finne tallene og resultatene fra trekningene på nett umiddelbart etter at trekningen er gjennomført.

Hvordan spiller man Oz Powerball?

Oz Powerball er en typisk lotteri som ligner på de norske lotteriene fra Norsk Tipping. Du kjøper en eller flere rekker på en lottokupong, og håper at tallene du har valgt på hver rekke er de samme som trekkes under lottotrekningen.

For hver rekke skal du velge deg 7 vinnertall fra 1 til 35 + ett tilleggstall fra tallene 1 til 20 (Powerball). Du kan naturligvis spille flere rekker, og når lottokupongen er fylt ut er det bare å levere den digitalt.

Hos de fleste lotterisidene som tilbyr Oz Powerball til nordmenn er det enkelt å betale for lottokupongen med populære betalingsmetoder som Visa, Mastercard, Neteller, Skrill eller Paysafecard.

Så fort kupongen er levert er det bare å lene seg tilbake og glede seg til lottotrekningen.

Vinnertall og tilleggstall

Under trekningen hver torsdag trekkes det syv tall fra en bolle som inneholder tallene 1 til 35. Deretter trekkes det ett tilleggstalltall fra en annen bolle der tallene går fra 1 til 20 (Powerball).

For å vinne må du så mange tall som mulig riktig. Klarer du kunststykket å matche alle dine syv vinnertall og tilleggstallet med de tallene som blir trukket har du utløst jackpotten og er garantert mangemillionær.

Konklusjon – Derfor bør du prøve Oz Powerball

Utenlandske lotterier er eksotiske, og Oz Powerball er intet unntak.

Er du lei av Norsk Tipping sine lotterier er det på tide å teste ut dette australske lotteriet som kan gjøre deg 500 millioner kroner rikere.

Som nordmann er det enkelt å kjøpe lottokuponger til Oz Powerball på nett, og når kupongen er levert er det bare å glede seg til den ukentlige trekningen hver torsdag.

Spill lotto på nett

Widget Img

Hva om du kunne spille alle verdens lotterier på nett?
Det er kan du hos lottoagenter på nett!