" " " "

Skatt på lotto: Skal du betale skatt på gevinster i lotteri fra utlandet?

Det er faktisk slik at du må betale skatt på lotterier fra utlandet. Skattesatsen er det samme som kapitalskatt og ligger på 28%.

Det er 28% skatt på lotto. Finn ut hvordan du kan unngå unødvendig skatt på lotto gevinst, og les om hvordan du kan spille billigst på lotto i utlandet, her i denne artikkelen.

Det er 28% skatt på lotto. Finn ut hvordan du kan unngå unødvendig skatt på lotto gevinst, og les om hvordan du kan spille billigst på lotto i utlandet, her i denne artikkelen.

Les også: Nå kan du også vinne nye gevinster hver dag med casino, en ny guide til eventyrlige steder å spille gratis.

GLEDELIG NYHET: Det er ikke lenger skatt på lotterier innad i EU/EØS!

Følgende informasjon nedenfor er derfor utdatert, men ligger tilgjengelig her kun som en referanse:

I de aller fleste tilfeller må du betale skatt på lottogevinsten.

For de som er bosatt i Norge er unntaket er selvfølgelig dersom du spiller på norske lotteri. Her er pengepremiene skattefrie.

Spill på verdens største lotterier her:

Megarush
Les omtale
Topp 3 lottospill
  • Euromillions
  • MegaMillions
  • Powerball

28% kapitalskatt på gevinst i lotto

Du må betale 28% skatt på de fleste pengepremier i lotto.

Likevel vil de fleste være enige om at det er bedre å vinne 600 millioner kroner fra utenlandske lotterier (selv om man må betale 28% skatt), enn å bare vinne noen få millioner skattefritt.

Konklusjonen blir for vår del at det fortsatt er ekstremt mye mer lønnsomt å spille lotto der de virkelig store lottopremiene er.

Hvordan unngå skatt på store lottogevinster?

Hvis du vinner f.eks. 500 millioner kroner i et utenlandsk lotteri, vil det selvfølgelig være mulig å «lure seg unna» skatt, på helt lovlig vis.

Det finnes mange metoder for skattebegrensning. En metode kan være å etablere et selskap i det landet hvor lotteriet tilhører, og få utbetalt gevinsten til det selskapet. Det vil kanskje bare være å forskyve problemet, ettersom du uansett må punge ut den dagen du skal ta pengene til Norge.

Med noen hundre millioner ekstra vil du nok ha råd til å ansette de beste skatteekspertene. Ved å tilby 1 promille av en slik gevinst til de fremste skatterådgivere vil du kunne kjøpe deg ganske gode råd som ikke er tilgjengelig for allmenheten. Dette handler først og fremst om kreativ skatteplanlegging, som ikke bryter loven, men som utnytter loven for hva det er verdt.

Bedre å betale 0,1% til en dyktig rådgiver enn å betale 28% til staten fordi man ikke tar seg bryet med skatteplanlegging. Med f.eks. 500 millioner har du fortsatt mye igjen etter skatt, men 28% skatt av en halv milliard er en del penger det også.

Hvis du ikke allerede har gode kunnskaper om skatt, så hent inn tips fra de beste rådgiverne.

Billigste og tryggeste måte å spille lotto på internett

Hva er den billigste og tryggeste måten å spille lotto på internett?

Bruk en lotteriagent som du stoler på. Det beste er å benytte en etablert tjeneste som gir deg muligheten til å delta i et stort utvalg lotterier.

EuroLotto er en lotteriagent som kjøper inn lottokuponger på vegne av sine kunder.

Dette er en tjeneste som er helt trygg å bruke, og som gjør det mulig å delta på et stort antall lotterier, inkludert alle de største lotteriene slik som PowerBall, MegaMillions og EuroMillions, og totalt rundt en 80 lotterier.

Spill lotto på nett

Widget Img

Hva om du kunne spille alle verdens lotterier på nett?
Det er kan du hos lottoagenter på nett!