" " " "

Oz Lotto

Oz LottoOz Lotto er et populært australsk lotteri, og det første nasjonale lotteriet i Australia. Med jackpotter på opptil 650 millioner norske kroner kan Oz Lotto gjøre deg til mangemillionær over natten.

Som nordmann kan du spiller Oz Lotto på nett, og i denne artikkelen ser vi nærmere på Oz Lotto og hvordan du kan spille dette populære lotteriet.

Oz Lotto er søsterlotteriet til det like populære Oz Powerball.

Oz Lotto premier

Oz Lotto er et lotteri som gir deg muligheten til å vinne potensielt gigantiske premier. Den største gevinsten som noen gang er vunnet i Oz Lotto var en jackpot som ble utløst i desember 2013. Da stakk en heldig vinner av med over 100 millioner australske dollar (ca. 650 millioner norske kroner).

Spill Oz Lotto her:

Megarush
Les omtale
Topp 3 lottospill
  • Euromillions
  • MegaMillions
  • Powerball

Oz Lotto er altså ingen miniputt når det gjelder gevinster, og lotteriet kan lett sammenligne seg med gigantlotterier som Powerball og Mega Millions.

I hver trekning har Oz Lotto en garantert minstejackpot på 2 millioner australske dollar (ca. 13 millioner norske kroner).

Hvor mye du kan vinne i Oz Lotto beror selvfølgelig på hvor mange spillere som deltar i hver trekning, men gjennomsnittlig vil gevinsttabellen se slik ut i en trekning:

  • 7 rette vinnertall gir en garantert jackpot på minst 13 millioner norske kroner
  • 6 rette vinnertall + tilleggstall: gevinst på ca. 195 000 norske kroner
  • 6 rette vinnertall: gevinst på ca. 25 000 norske kroner
  • 5 rette vinnertall + tilleggstall: gevinst på ca. 1800 norske kroner
  • 5 rette vinnertall: gevinst på ca. 250 norske kroner
  • 4 rette vinnertall: gevinst på ca. 150 norske kroner
  • 3 rette vinnertall + tilleggstall: gevinst på ca. 90 norske kroner

Pris for å delta

En rekke på lottokupongen i Oz Lotto koster ca. 15 norske kroner. Dette gjør Oz Lotto til et ganske rimelig lotteri med tanke på hvor store gevinster du kan vinne.

Du kan kjøpe inntil 100 rekker per kupong, og lotterisidene på nett som lar deg kjøpe Oz Lotto gir deg ofte rabatt dersom du kjøper flere kuponger eller kjøper kuponger til flere trekninger samtidig.

Ønsker du å øke vinnersjansene dine uten å måtte betale mer kan du også spille Oz Lotto som syndikatspill. Da går du sammen med andre spillere (automatisk når du kjøper kupongen) og deler på innsatsen på flere rekker. Da øker vinnersjansene dine betraktelig uten at du må betale mer for rekkene, men du må også dele eventuelle gevinster på de andre spillerne i syndikatet.

Oz Lotto trekninger

Trekningene i Oz Lotto finner sted én gang i uken, nærmere bestemt hver tirsdag.

Du kan følge trekningene live på YouTube om du ønsker det. OZ Lotto er en egen YouTube-kanal der.

Når du spiller Oz Lotto på nett hos en av de populære lotterisidene som tilbyr dette behøver du naturligvis ikke å følge med på trekningene når de sendes direkte.

Som registrert spiller vil du uansett bli varslet om du vinner en gevinst, og du vil uansett finne resultatet av trekningene på lotterisidene og på Oz Lotto sin egen nettside umiddelbart etter at trekningen er ferdig.

Hvordan spiller man Oz Lotto?

Oz Lotto fungere nesten helt likt som de norske lotteriene, så det enkelt å komme i gang.

Når du kjøper rekker på en lottokupong velger du 7 tall fra 1 til 45.

For å vinne så må du forsøke å velge så mange tall som mulig som du tror vil bli trukket på den ukentlige trekningen. Om du ikke orker tanken på å velge selv kan du naturligvis ta et datasystem trekke tallene for deg automatisk (en forhåndsutfylt kupong).

Så fort du har valgt hvor mange rekker du vil spille og hvilke tall du vil ha på hver rekke er det bare å betale for kupongen, lene seg tilbake og vente på den ukentlige trekningen.

Det finnes mange populære lotterisider der du kan kjøpe Oz Lotto-kuponger selv om du ikke bor i Australia. Hos disse sidene er det både enkelt og registrere seg og betale for lottokupongene ved hjelp av populære betalingsmetoder som Visa, Mastercard, Skrill, Neteller eller Paypal.

Vinnertall og tilleggstall

Hver tirsdag er det trekning i Oz Lotto, og da trekkes 9 baller tilfeldig fra totalt 45 baller. De første 7 ballene i vinnertallene, og de siste 2 ballene fungerer som tilleggstall.

Konklusjon – Derfor bør du prøve Oz Lotto

Dersom du elsker lotterier med store jackpotter er Oz Lotto noe for deg. Med en jackpot som kan nå inntil 650 millioner kroner er dette lotteriet for deg som går med en drøm om å bli mangemillionær over natta.

Har du også en liten australier i magen, eller du savner tidligere ferier eller reiser til Australia, kan du kanskje føle deg litt bedre når du deltar i et ekte australisk lotteri.

For deg som er lei av Norsk Tipping sine lotterier er Oz Lotto en forfriskende forandring i hverdagen.

Spill lotto på nett

Widget Img

Hva om du kunne spille alle verdens lotterier på nett?
Det er kan du hos lottoagenter på nett!