" " " "

France Loto

Lotto frankrikeFrance Loto er det største lotteriet i Frankrike og har en jackpot på minimum 2 millioner euro i hver trekning. Lotteriet har trekning tre ganger i uken, og som nordmann kan du spille France Loto på nett hos en rekke lotterisider. I denne artikkelen ser vi nærmere på France Loto og hvordan du kan delta i dette franske lotteriet.

France Loto premier

France Loto har 10 ulike gevinstkategorier. Hovedpremien er en jackpot som starter på minst 2 millioner euro per trekning (omtrent 20 millioner norske kroner). Dersom ingen vinner jackpotten økes den med 1 millioner euro hver trekning til jackpotten utløses.

Spill France Loto her:

Megarush
Les omtale
Topp 3 lottospill
 • Euromillions
 • MegaMillions
 • Powerball

Hvor store premier du kan vinne i France Loto varierer.

Under ser du en gevinsttabell som viser de typiske gevinstene i de ulike gevinstkategoriene:

 • Fem rette tall + bonustall: Jackpot (minst 2 millioner euro).
 • Fem rette tall: € 100 000 kroner
 • Fire rette tall + bonustall: € 1000
 • Fire rette tall: € 500
 • Tre rette tall + bonustall: € 50
 • Tre rette tall: € 20
 • To rette tall + bonustall: € 10
 • To rette tall: € 5
 • Ett rett tall + bonustall: € 2.20

Selv om oddsen for å vinne jackpotten i France Loto selvfølgelig ikke er spesielt stor så er premien desto større om du først klarer kunststykket å vinne. I 2011 vant en heldig spiller 24 millioner euro i France Loto (omtrent 240 millioner norske kroner). Da hadde ikke jackpotten blitt utløst på 13 trekninger!

Pris for å delta

En lottokupong med en spillerekke i France Loto koster € 2,20. Dette gjør France Loto til et lotteri som alle har råd til å delta i. Du selvfølgelig spille flere rekker per kupong, faktisk opp til 30 rekker. Det er altså opp til deg hvor mye en lottokupong skal koste.

Med tanke på at hver trekning i France Loto har en garantert jackpot på minst 2 millioner euro gir kostnaden på bare 2,20 euro per rekke stor verdi.

Ønsker du å øke vinnersjansene kan du også spille France Loto som syndikatspill. Da går du sammen med andre spillere (dette skjer automatisk om du velger syndikatspill på lotterisidene) om å spleise på en lottokupong med flere rekker, uten at de ekstra rekkene koster deg noe ekstra. Eventuelle gevinster deler du med de andre spillerne i syndikatet.

France Loto trekninger

France Loto har trekninger tre ganger i uken, så her er det nok muligheter for deg som ikke vil vente en hel uke på neste trekning. Trekningene finner sted mandager, onsdager og lørdager kl. 20:30 i Frankrike.

Resultatene fra de ukentlige trekningene blir lagt ut umiddelbart etter trekningen på lottosidene på nett. Alle spillere som har kjøpt en lottokupong vil også få tilsendt resultatet på e-post når trekningen er ferdig. Du får også en egen e-post dersom du har vunnet.

I tillegg er det mulig å følge trekningen live på France Loto sine nettsider og på YouTube. Heldigvis trenger du ikke følge med på hver trekning, for eventuelle gevinster blir automatisk overført til spillekontoen din.

Hvordan spiller man France Loto?

France Loto fungerer veldig likt som de norske lotteriene fra Norsk Tipping.

Det første du må gjøre for å kunne spille France Loto er å registrere deg hos en lotteriside på nett som tilbyr dette lotteriet. France Loto finnes på en rekke av de mest populære lotterisidene på nett, og alle disse spillsidene aksepterer norske spillere.

Når du har registrert deg på en av lotterisidene, og satt inn penger på spillkontoen din er du klar til å kjøpe din første lottokupong i France Loto.

Du skal plukke ut fem tall på lottokupongen, og kan velge mellom tall fra 1 til 49. I tillegg skal du velge et bonustall som fungerer som et tilleggstall. Dette kan du velge mellom 1 og 10. Du velger selv om du vil plukke tallene manuelt, eller om du vil la datamaskinen plukke ut tallene automatisk for deg (altså en forhåndsutfylt lottokupong).

France Loto lar deg spille inntil 30 rekker per kupong, men du kan spille så lite som kun én rekke dersom du ønsker dette. Når du har fylt ut lottokupongen velger du om du vil delta i trekningen som finner sted på mandag, onsdag, lørdag eller i alle de tre ukentlige trekningene. Deretter er det bare å betale for kontoen din og lene deg tilbake mens du venter på trekningen. Dersom du vinner en premie vil denne bli overført automatisk til kontoen din på lotterisiden du spiller på. Du slipper altså å følge med selv på hver trekning dersom du synes dette er slitsomt.

Vinnertall og tilleggstall

For å vinne i France Loto må du ha minst to riktige tall på en rekke på lottokupongen din. Du velger fem vinnertall mellom 1 og 49 per rekke. I tillegg velger du et tilleggstall mellom 1 og 10 per rekke.

Du kan spille så mange rekker du vil, og inntil 30 rekker per lottokupong.

Konklusjon – Derfor bør du prøve France Loto

France Loto er det største lotteriet i Frankrike, og et lotteri som har blitt svært populært på nett grunnet sine enorme jackpotter. Selv om France Loto er et fransk lotteri så trenger du ikke å være franskmann for å spille. Som nordmann kan du delta i inntil tre trekninger i France Loto hver uke med muligheten til å vinne en garantert jackpot på minst 2 millioner euro i hver trekning.

Du vil raskt oppdage at France Loto fungerer nesten likt som de norske lotteriene, noe som gjør at dette lotteriet passer for alle norske spillere som ønsker litt ekstra spenning i hverdagen. Ønsker du et lotteri med enda større gevinster kan du sjekke ut for eksempel EuroJackpot.

Spill lotto på nett

Widget Img

Hva om du kunne spille alle verdens lotterier på nett?
Det er kan du hos lottoagenter på nett!