" " " "

Loto 6

Loto 6Loto 6 er et veldig populært japansk lotteri der du kan vinne store jackpotter. Som nordmann har du muligheten til å spille Loto 6 hos en rekke lotterisider på nett selv om du ikke befinner deg i Japan.

Vi har tatt en nærmere titt på Loto 6, og det du trenger å vite om dette japanske lotteriet.

Spill Loto 6 her:

Megarush
Les omtale
Topp 3 lottospill
  • Euromillions
  • MegaMillions
  • Powerball

Loto 6 premier

Loto 6 er svært populært blant japanere, og er et lotteri som også blir stadig mer populært blant nettspillere over hele verden.

En viktig grunn til at Loto 6 er så populært er lotteriets store premier. Spiller du Loto 6 kan du nemlig vinne mange flotte pengepremier, og er du heldig så vinner du hovedjackpoten som alltid overstiger 200 millioner japanske yen (ca. 20 millioner norske kroner).

Det deles ut masse pengepremier i hver eneste trekning av Loto 6. Hvor mye du kan vinne beror naturligvis på hvor mange spillere som deltar i hver trekning, men i følge lotteriet selv så kan du forvente deg omtrent disse pengepremiene avhengig av hvor mange riktige tall du har.

Premier i Loto 6:

  • 6 riktige tall: jackpot på minst 20 millioner norske kroner
  • 5 riktige tall + tilleggstall: gevinst på ca. 420 000 norske kroner
  • 5 riktige tall: gevinst på ca. 20 000 norske kroner
  • 4 riktige tall: gevinst på ca. 540 norske kroner
  • 3 riktige tall: gevinst på ca. 100 norske kroner

Om jackpotten for 6 riktige tall ikke blir utløst blir gevinstbeløpet lagt til jackpotten på neste trekning, og i snitt er jackpotten på over 24 millioner norske kroner når den blir utløst.

Pris for å delta

Ser man på prisen for å spille Loto 6 i forhold til gevinstene som deles ut så kommer dette lotteriet gjennomsnittlig ut. Prisen per lottorekke varierer litt avhengig av hvilken lotteriside du kjøper lottokupongen på. Likevel koster hver rekke omtrent 50 norske kroner i snitt.

Hos mange av lotterisidene kan du imidlertid få ekstra rabatter på rekker og kuponger dersom du kjøper deg inn i flere trekninger samtidig. Hos de lotterisidene vi har sjekket ut kan du kjøpe inntil 25 linjer på en kupong. Dette vil koste deg rundt 1200 norske kroner.

Loto 6 trekninger

Loto 6 har trekninger fra Japan mandager og torsdager. Det er altså to trekninger hver uke.

Dersom du ønsker å følge trekningene i Loto 6 live kan du følge disse på blant annet YouTube og på Loto 6 sine offisielle nettsider. Vær imidlertid obs på at dette er et japansk lotteri, og at de snakker japansk under trekningen. Det er derfor ikke sikkert du forstår så mye, selv om det er underholdende å følge med likevel.

Du trenger heldigvis ikke å følge med på trekningene live dersom du spiller Loto 6 hos en av lotterisidene på nett. Som registrert spiller får du nemlig automatisk varsel dersom du vinner, og du kan også sjekke resultatene på nett umiddelbart etter at trekningen er ferdig.

Hvordan spiller man Loto 6

Dersom du har spilt norske lotterier tidligere så vil du raskt forstå hvordan du spiller Loto 6. Reglene er nemlig omtrent de samme.

Du kjøper deg en lottokupong der du velger deg rekker med tall som du tror kommer til å bli trukket under trekningen. For hver rekke du kjøper velger du 6 tall, derav navnet Loto 6.

Les mer: Hvordan vinne i lotto »

Hos lotterisidene som tilbyr Loto 6 er det enkelt å registrere seg som bruker, og du kan betale for lottokupongen med Visa, Mastercard, Neteller, Skrill og andre populære betalingsmetoder.

Så fort du har valgt hvor mange rekker du vil kjøpe, og valgt tallene dine så er det bare å betale for lottokupongen.

Deretter kan du lene deg tilbake og håpe at nettopp dine tall blir trukket under trekningen. Dersom du vinner vil du bli informert om dette automatisk, og pengene vil bli overført til din spillerkonto.

Vinnertall og tilleggstall

Når du kjøper deg en lottorekke skal du velge seks tall mellom 1 og 43. Under trekningen trekkes det seks vinnertall. Det trekkes også ett tilleggstall eller bonustall.

Jo flere riktige tall du har på lottokupongen din per rekke desto mer vinner du. Har du alle seks vinnertallene riktig stikker du av med den store jackpotten.

Konklusjon – Derfor bør du prøve Loto 6

Loto 6 er et av mange internasjonale lotterier som nordmenn kan spille på nett. Du trenger altså ikke å være i Japan for å kunne spille på dette populære japanske lotteriet.

Hovedpremien er en jackpot på over 20 millioner norske kroner i hver trekning, og det er to trekninger hver uke.

Loto 6 fungerer veldig likt som de norske lotteriene. Du skal velge deg ut seks tall per rekke, og håpe at disse er de samme vinnertallene som trekkes ut i de ukentlige trekningene.

Det koster 50 kroner for hver rekke du spiller. Men mange av lotterisidene gir deg rabatter dersom du kjøper lottokuponger for flere trekningen om gangen.

Spill lotto på nett

Widget Img

Hva om du kunne spille alle verdens lotterier på nett?
Det er kan du hos lottoagenter på nett!