" " " "

New Lotto

New Lotto Israel logoNew Lotto er det nasjonale lotteriet i Israel, og går også under navnet Mifal Hapayis. Dette lotteriet ble opprinnelig grunnlagt i 1951, og blir stadig mer populært også utenfor Israels grenser.

Som norsk spiller kan du spille New Lotto hos flere lottosider på nett, og du har sjansen til å vinne jackpotter på over 80 millioner norske kroner.

New Lotto premier

Den største jackpotten i New Lotto sin historie var på 7,7 millioner dollar (ca. 80 millioner norske kroner), og ble vunnet i desember 2017.

Dersom ingen vinner jackpotten i en trekning blir denne lagt til jackpotten i neste trekning. Dette kan skje flere ganger helt til jackpotten blir utløst, noe som gjør at jackpotten har potensiale til å bli veldig stor.

Spill New Lotto her:

Megarush
Les omtale
Topp 3 lottospill
 • Euromillions
 • MegaMillions
 • Powerball

Hver trekning starter med en garantert minimums-jackpot på ca. 12 millioner norske kroner, og deretter følger syv andre premiekategorier som varierer avhengig av hvor mange spillere som deltar i den enkelte trekningen.

Pris for å delta

Det koster rundt 15 norske kroner å kjøpe en rekke på en kupong i New Lotto. Dette gjør lotteriet til et av de mer rimelige av de nasjonale lotteriene som du kan spille på nett.

Du kan naturligvis øke innsatsen din ved å kjøpe mange rekker på en kupong eller flere kuponger. Dette øker også vinnersjansene.

Ønsker du å øke vinnersjansene dine uten å blakke deg har du også muligheten til å spille systemspill eller syndikatspill.

New Lotto trekninger

Trekningen i New Lotto finner sted hver tirsdag og lørdag kl. 23:00 GMT, og kjøp av kuponger stanses omtrent tre timer før dette.

Vi har ikke funnet noe sted der du kan følge trekningen live, med mindre du har tilgang til israelsk TV, men resultatene fra hver trekning blir lagt ut på lotterisidene som tilbyr dette lotteriet kort tid etter at trekningen er avsluttet.

Som registrert spiller hos en av lottosidene som tilbyr New Lotto trenger du heldigvis ikke å følge med på trekningen live. Du vil automatisk få en e-post dersom du vinner en premie, og eventuelle premier blir også overført til din spillerkonto uten at du trenger å foreta deg noe.

Hvordan spiller man New Lotto?

Når du spiller New Lotto så vil du raskt kjenne igjen reglene fra norske lotterier. Reglene er nemlig ganske like, og du skal trekke seks tall mellom 1 og 37 i tillegg til et tilleggstall fra 1 til 7.

Tilleggstallet kalles «Chazak» som betyr sterk på hebraisk. Tilleggstallet er nødvendig for å vinne jackpotten i tillegg en del andre premier.

Du velger selv om du vil plukke tallene manuelt eller om du vil få en maskin til å trekke dem automatisk for deg.

Du finner New Lotto tilgjengelig hos flere lottosider på nett, noe som gjør at også nordmenn kan delta i dette israelske lotteriet. Hos lottosidene er det enkelt å registrere seg, og du kan betale for lottokupongen med ditt norske bankkort (Visa eller Mastercard)

Vinnertall og tilleggstall

Under trekningen av New Lotto trekkes det tre vinnertall + ett tilleggstall fra de samme tallmulighetene som da du valgte tall til kupongen din.

Lotteriet har åtte premiekategorier som varierer i størrelse avhengig av hvor mange spillere som deltar i lotteriet. Hovedpremien er en jackpot som alltid starter på minst 12 millioner norske kroner.

Vinnerkombinasjonene som gir premie er følgende:

 • 1 premie krever 6 riktige vinnertall + tilleggstall (odds 1: 18 millioner)
 • 2 premie krever 6 riktige vinnertall (odds 1: 2,6 millioner)
 • 3 premie krever 5 riktige vinnertall + tilleggstall (odds: 1: 99 000)
 • 4 premie krever 5 riktige vinnertall (odds: 1: 14 000)
 • 5 premie krever 4 riktige vinnertall + tilleggstall (odds 1: 2600)
 • 6 premie krever 4 riktige vinnertall (odds: 1: 380)
 • 7 premie krever 3 riktige vinnertall + tilleggstall (odds 1: 207)
 • 8 premie krever 3 riktige vinnertall (odds 1: 30)

I 2010 skjedde det noe helt ekstraordinært i New Lotto. Da ble de samme tallene trukket med bare tre ukers mellomrom. Etter dette ble maskinene hos New Lotto undersøkt, men man fant ingen uregelmessigheter. Dette var faktisk ingenting annet enn en fantastisk tilfeldighet. Sjansen for at noe sånt skjer er rundt 1: 4 trillioner, og det er antakelig større sjanse for at det er liv på Mars.

Les mer: Hvordan vinne i lotto »

Konklusjon – Derfor bør du prøve New Lotto

Gambling i Israel er i stor grad ulovlig på samme måte som i Norge. New Lotto har monopol på pengespill sammen med Israel Sports Betting Council. Derfor at New Lotto et veldig populært lotteri som man regner med at rundt halvparten av alle israelere spiller.

De siste årene har New Lotto også blitt tilbudt på nett til utenlandske spillere, og dette har ført til økt popularitet for lotteriet også utenfor Israels grenser.

Som norsk lottospiller kan du spille New Lotto hos flere lottosider på nett, og dersom du er lei av de norske lotteriene er det vel verdt å prøve ut New Lotto.

Spill lotto på nett

Widget Img

Hva om du kunne spille alle verdens lotterier på nett?
Det er kan du hos lottoagenter på nett!