" " " "

La Primitiva

La Primitiva lotteriLa Primitiva er et spansk lotteri som er svært populært og har en jackpot på minst 2 millioner euro. Selv om La Primitiva er et spansk lotteri så trenger du ikke å være spanjol for å delta. Takket være internett og moderne teknologi kan du spille La Primitiva på nett hos en rekke forskjellige lotterisider.

La Primitiva premier

La Primitiva er et av verdens mest populære lotterier, og en viktig grunn til at dette spanske lotteriet har blitt så populært er de enorme gevinstene du kan vinne. La Primitiva har en garantert jackpotsum på minst 2 millioner euro, og har gjort mange spillere til multimillionærer.

Spill La Primitiva her:

Megarush
Les omtale
Topp 3 lottospill
  • Euromillions
  • MegaMillions
  • Powerball

Hvert år deler lotteriet ut omtrent 1 milliard euro i premier. I oktober 2015 vant en heldig spiller vanvittige 101 millioner euro i jackpot på La Primitiva. Da hadde ikke jackpotten blitt utløst på 56 trekninger, og den hadde derfor vokst seg rekordstor. Den nest største premien som noen gang er vunnet i dette lotteriet er på 73 millioner euro, og bli vunnet i 2014.

Hvor store gevinster du kan vinne i La Primitiva varierer avhengig av hvor mange spillere det er i hver trekning. En del av lotteriomsetningen går nemlig direkte inn i premiepotten.

Under finner du en premietabell som viser gjennomsnittlige utbetalinger i La Primitiva:

  • 6 riktige vinnertall + bonustall: Jackpot (minst 2 millioner euro)
  • 6 riktige vinnertall: € 1 700 000
  • 5 riktige vinnertall + bonustall: € 24 500
  • 5 riktige vinnertall: € 2 550
  • 4 riktige vinnertall: € 70
  • 3 riktige vinnertall: € 8

Pris for å delta

La Primitiva er et relativt billig lotteri å delta i sammenlignet med mange av de andre europeiske lotteriene. Kjøper du en lottokupong og kun spiller én linje betaler du kun € 1 (rundt 10 norske kroner) for kupongen. Du velger selv hvor mange linjer du spiller, og kan velger derfor også hvor mye lottokupongen skal koste.

La Primitiva trekninger

La Primitiva har to ukentlige trekninger, og passer derfor perfekt for deg som synes det er for lenge å vente en hel uke på neste trekning. Trekningene finner sted på torsdag og lørdag kveld. Du kan kjøpe lodd inntil en halvtime før hver trekning starter. Etter trekningen er fullført åpner salget av lodd til den neste trekningen.

Hos lotterisidene annonserer resultatene i hver trekning umiddelbart etter at trekningen er ferdig på sine nettsider. Spillerne som har kjøpt lodd til en trekning i La Primitiva kan også velge å få resultatene tilsendt på e-post.

Ønsker du å følge trekningen live kan du gjøre dette på de offisielle nettsidene til La Primitiva samt på YouTube. Det samme gjelder et annet spansk lotteri, nemlig populære El Gordo.

Når det er sagt så er det ikke nødvendig å følge med på trekningen dersom du ikke har lyst til dette. Siden lottokupongen din er lagret hos lotterisiden du spiller på vil eventuelle gevinster bli overført direkte til spillekontoen din uten at du trenger å foreta deg noe.

Hvordan spiller man La Primitiva

La Primitiva fungerer som lotterier flest, og dersom du har spilt på Norsk Tipping sine lotterier vil du raskt skjønne hvordan La Primitiva fungerer.

På hver lottokupong skal du velge minst én rekke med seks tall fra 1 til 49. I tillegg skal du velge et tilleggstall (Reintegro). Målet ditt er å velge de samme tallene som blir trukket i La Primitiva-trekningen du spiller i. Dette er selvfølgelig en vanskelig oppgave, men den som ikke spiller vinner i hvert fall ikke.

Du kan velge vinnertallene og tilleggstallet manuelt, eller du kan la en datamaskin velge tallene automatisk (altså en forhåndsutfylt kupong).

Når du har valgt tallene dine er det bare å betale for kupongen, lene deg tilbake i godstolen og vente på at trekningen skal starte. Som norsk spiller kan du betale for lottokupongen med Visa og Mastercard samt en rekke forskjellige elektroniske lommebøker.

Du må ikke sitte foran en pc for å kunne spille La Primitiva på nett. Dette lotteriet er selvfølgelig også tilgjengelig på mobil. Alt du trenger å gjøre for å få tilgang til La Primitiva på mobil er å besøke lotterisiden du vil spille på fra nettleseren på mobilen din.

Vinnertall og tilleggstall

En lottokupong i La Primitiva består av flere rekker der du skal velge seks tall fra 1 til 49. Du skal også velge et tilleggstall som fungerer på samme måte som tilleggstall i de norske lotteriene fra Norsk Tipping.

Du kan velge å spille på flere rekker, og jo flere rekker du spiller desto større er vinnersjansene dine.

La Primitiva lar deg også spille syndikatspill. Dette betyr at du kan gå sammen med flere andre spillere og spleise på en lottokupong med flere rekker uten at det koster deg noe ekstra. Eventuelle gevinster deles mellom spillerne i syndikatet.

Konklusjon – Derfor bør du prøve La Primitiva

Ikke bare er La Primitiva et av Europas mest populære lotterier. Dette spanske lotteriet er også et av verdens eldste, med røtter helt tilbake til 1700-tallet. Med to trekninger i uken er det alltid nok med action når du spiller La Primitiva. Hver lottorekke koster kun € 1, og du kan vinne en garantert jackpot på minst 2 millioner euro per trekning. Jackpotten vokser seg normalt mye større en dette, og er gjerne på flere titalls millioner euro.

Det er veldig enkelt å spille La Primitiva på nett for deg som er norsk spiller. Flere lotterisider tilbyr dette populære lotteriet, og har du spilt på de norske lotteriene før vil du enkelt klare å sette deg inn i reglene til La Primitiva.

Spill lotto på nett

Widget Img

Hva om du kunne spille alle verdens lotterier på nett?
Det er kan du hos lottoagenter på nett!