" " " "

SuperEnaLotto

Italiensk lotto SuperEnaLottoSuperEnaLotto er et italiensk lotteri som er best kjent for sin store jackpot som kan vokse til over 100 millioner euro (rundt 1 milliard norske kroner). Trekninger finner sted tirsdager, torsdager og lørdager i Roma. Som nordmann har du mulighet til å spille SuperEnaLotto hos en rekke ulike lotterisider på nett.

SuperEnaLotto premier

SuperEnaLotto har 6 ulike premieklasser, og er særlig kjent for sin enorme jackpot som starter på minst 2 millioner euro, men kan vokse til over 100 millioner euro. En prosent av kupongsalget går direkte inn i jackpotten, og jo flere som spiller desto større blir jackpotten.

Spill SuperEnaLotto her:

Megarush
Les omtale
Topp 3 lottospill
 • Euromillions
 • MegaMillions
 • Powerball

Nøyaktig hvor store de ulike premiene er varierer i forhold til hvor mange som spiller i den aktuelle trekningen.

Under finner du imidlertid en gjennomsnittlig gevinsttabell fra SuperEnaLotto sine egne nettsider:

 • 6 riktige hovedtall: € 76,817,908
 • 5 riktige hovedtall + tilleggstall (Jolly): € 593,872.05
 • 5 riktige hovedtall: € 51,705.44
 • 4 riktige hovedtall: € 354,19
 • 3 riktige hovedtall: € 27,12
 • 2 riktige hovedtall: € 5,47

Har du i tillegg kjøpt et ekstra tilleggstall (SuperStar) når du kjøpte lottokupongen kan gevinstene bli enda høyere.

SuperEnaLotto er kjent for store gevinster

Under finner du de fem største enkeltgevinstene i SuperEnaLotto sin historie:

 • 13. august 2019 vant en enkeltspiller 209 millioner euro
 • 30. oktober 2010 vant et syndikat 177,7 millioner euro
 • 27. oktober 2016 vant en enkeltspiller 163,5 millioner euro
 • 22. august 2009 vant en enkeltspiller 147,8 millioner euro

Pris for å delta

I SuperEnaLotto spiller du på linjer/rekker på en lottokupong, på samme måte som om du spiller på et av de norske lotteriene. En lottorekke på kupongen koster 1 euro (ca. 10 kroner). Dette gjør SuperEnaLotto til et av de billigste lotteriene på nett. Du kan kjøpe flere rekker på kupongen, så det er du selv som bestemmer hvor mye en lottokupong skal koste.

Du har også mulighet til å spille SuperEnaLotto som syndikatspill. Dette betyr at du spiller med andre spillere i en pool der du får ekstra rekker på kupongen uten at det koster deg noe. Eventuelle gevinster deler du med de andre spillerne i syndikatet.

SuperEnaLotto trekninger

Trekningene i SuperEnaLotto finner sted hver tirsdag, torsdag og lørdag kl 20:00 Trekningene finner sted i Roma, men hos flere av lotterisidene der du kjøper lodd til SuperEnaLotto kan du følge trekningene live via streaming eller få oppdaterte resultater umiddelbart etter at trekningen har funnet sted. Du kan også følge trekningen direkte på YouTube på SuperEnaLotto sin egen YouTube-kanal.

Du kan kjøpe SuperEnaLotto inntil en halv time før trekningene finner sted. Etter at en trekning er ferdig åpner lotteriet igjen slik at du kan kjøpe kuponger til den neste trekningen.

Når du spiller SuperEnaLotto på nett trenger du naturligvis ikke å følge trekningen for å følge med på om dine tall blir trukket. Vinner du blir gevinsten din automatisk overført til spillkontoen din uten at du trenger å foreta deg noe.

Hvordan spiller man SuperEnaLotto?

Det er kjempeenkelt å spille SuperEnaLotto. Har du spilt på Norsk Tipping sine lottospill her hjemme så vil du med en gang forstå hvordan du spiller dette populære italienske lotteriet.

Før du kan spille SuperEnaLotto må du registrere deg hos en lotteriside som tilbyr dette lotteriet. Det finnes mange ulike lotterisider på nett som aksepterer norske spillere. Selve registreringsprosessen er enkel, og med en gang du har registrert en konto og satt i penger på kontoen din er det bare å kjøpe din første lottokupong. Innskudd kan du normalt gjøre med Visa/Mastercard eller med ulike elektroniske lommebøker.

Når du kjøper en lottokupong kan du velge hvor mange rekker du ønsker å spille på kupongen.

På hver rekke skal du velge deg ut 6 tall fra 1-90. Hver kupong får automatisk tilknyttet et bonusnummer som fungerer som et slags tilleggstall. Du kan også kjøpe et ekstra tilleggstall (SuperStar) på hver kupong. Dette tallet gjør at gevinstene dine kan bli enda større enn gevinstene i hovedtrekningen.

Når du har valgt ut tallene du ønsker å spille med er det bare å betale for lottokupongen og lene deg tilbake mens du venter på trekningen. Vinner du vil gevinsten din automatisk bli overført til din spillekonto på lotterisiden.

Vinnertall og tilleggstall

På din SuperEnaLotto-kupong velger du ut 6 tall per rekke. I tillegg blir lottokupongen din tildelt et automatisk tilleggstall som kalles Jolly. Dette tilleggstallet fungerer på samme måte som tilleggstallene du kjenner fra norske lotterier.

På hver SuperEnaLotto-kupong du kjøper kan du i tillegg kjøpe et ekstra SuperStar-tall. Dette er et ekstra tilleggstall som gjør at gevinstene dine blir enda større om du vinner trekningen.

Konklusjon – Derfor bør du prøve SuperEnaLotto

SuperEnaLotto er et av de største og mest kjente lotteriene i verden. Takket være internett og moderne teknologi har du som nordmann mulighet til å spille dette lotteriet hos en rekke spillselskaper på nett.

SuperEnaLotto fungerer omtrent på samme måte som Norsk Tipping sine lotterier, og som nordmann vil du raskt forstå hvordan du spiller dette italienske lotteriet. De fleste lotterisidene som tilbyr SuperEnaLotto aksepterer norske spillere.

Med sine enorme gevinster som gjerne er på flere milliarder norske kroner er det liten tvil om at SuperEnaLotto er et svært fristende lotteri å delta i. Dette lotteriet har gevinster som får de norske lotteriene til å blekne.

Når prisen for å delta med en rekke i tillegg er blant den laveste av lotteriene på nett er det liten grunn til å ikke prøve lykken på SuperEnaLotto. Liker du lotto anbefaler vi SuperEnaLotto på det varmeste.

Spill lotto på nett

Widget Img

Hva om du kunne spille alle verdens lotterier på nett?
Det er kan du hos lottoagenter på nett!