" " " "

Mega Sena

Mega SenaMega-Sena er et veldig populært lotteri fra Brasil. Lotteriet har eksistert helt siden 1961, og har en minimum jackpot på 4,5 millioner norske kroner per trekning. Som nordmann kan du spille Mega-Sena hos en rekke av de største lotterisidene på nett.

Mega-Sena premier

Mega-Sena har en garantert jackpot på minst 2 millioner brasilianske real per trekning. Dette utgjør omtrent 500 000 amerikanske dollar eller omtrent 4,5 millioner norske kroner. Jackpotten bruker imidlertid å vokse seg langt større i hver trekning.

Spill Mega-Sena her:

Megarush
Les omtale
Topp 3 lottospill
  • Euromillions
  • MegaMillions
  • Powerball

Hvor mye du kan vinne i dette lotteriet beror på hvor mange spillere som deltar i hver trekning. En del av omsetningen av lottokuponger går nemlig inn i premiepotten.

Under finner du en premietabell som viser gjennomsnittsgevinstene i Mega-Sena:

  • 6 riktige vinnertall: Jackpot (minimum 2 millioner brasilianske real)
  • 5 riktige vinnertall: 44 370 brasilianske real (omtrent 100 000 norske kroner)
  • 4 riktige vinnertall: 772 brasilianske real (omtrent 1700 norske kroner)

Rekordjackpotten i Mega-Sena er på vanvittige 263 millioner brasilianske real (rundt 600 millioner norske kroner. Jackpotten ble utløst av et syndikat med fire spillere 31. desember 2014.

Den største enkeltgevinsten i Mega-Sena er på 205 millioner brasilianske real, og ble vunnet av en heldig spiller 25. november 2015.

Helt siden starten har Mega-Sena gjort tusenvis av spillere til mangemillionærer over natten. Det er ikke uten grunn at dette brasilianske lotteriet er et av de mest populære lotteriene på nett.

Oddsen for å vinne jackpotten i Mega-Sena er 1 til 50083860, mens oddsen for å vinne en hvilken som helst gevinst er på 1 til 2298.

Dersom ingen utløser jackpotten i en trekning blir denne videreført til den neste trekningen. Det er ingen grense for hvor mange ganger en jackpot kan bli videreført til den neste trekningen, og dette er en av grunnene til at jackpotten vokser seg enorm og gir så store gevinster.

Pris for å delta

Et lodd i Mega-Sena koster kun rundt € 1,5 (omtrent 15 norske kroner). Da velger du å kun spille på en rekke. Du kan spille på flere rekker dersom du ønsker det, og du bestemmer derfor i stor grad selv hvor mye du skal betale per lodd.

Ønsker du å øke vinnersjansene dine kan du spille Mega-Sena som syndikatspill. Da går du sammen med andre spillere og spleiser på flere rekker på en kupong uten at det koster deg noe ekstra. Eventuelle gevinster deler du med de andre spillerne i syndikatet.

Mega-Sena trekninger

Mega-Sena har to trekninger per uke. Disse finner sted på onsdager og lørdager kl. 20:00 (brasiliansk tid). Når du kjøper en lottokupong i Mega-Sena kan du velge om den skal gjelde for onsdagstekningen, lørdagstrekningen eller for begge trekningene. Salget av lodd til en trekning avsluttes senest tre timer før trekningen finner sted.

Du kan følge trekningen i Mega-Sena live på lotteriets offisielle nettsider. I tillegg kan du følge trekningen direkte på YouTube. Når du spiller Mega-Sena hos en av lotterisidene på nett vil du også få vite resultatene umiddelbart etter at trekningen er ferdig. Disse publiseres på lotterisiden, og alle spillere som har deltatt i lotteriet får også tilsendt resultatet per e-post.

Spiller du Mega-Sena på nett behøver du ikke å følge med på trekningene dersom du ikke ønsker det. Vinner du blir nemlig eventuelle gevinster overført til spillkontoen din automatisk, og du blir også kontaktet direkte av lotterisiden.

Hvordan spiller man Mega-Sena?

Mega-Sena fungerer ganske likt som de norske lotteriene, og er enkelt å sette seg inn i.

For å kunne spille Mega-Sena på nett må du først registrere deg hos en lotteriside som tilbyr dette brasilianske lotteriet. De fleste kjente lotterisider tilbyr Mega-Sena, og disse nettsidene aksepterer også norske spillere.

Når du har registrert deg kan du kjøpe ditt første lodd til Mega-Sena. På hver kupong spiller du minst én rekke der du velger 6 vinnertall fra 1 til 60. Du kan velge tallene manuelt eller la en datamaskin plukke tallene for deg automatisk.

Mega-Sena lar deg spille inntil 30 rekker per lottokupong. Du kan naturligvis kjøpe så mange lodd du vil for å øke vinnersjansene. Husk å krysse av på kupongen om du vil at den skal være med i onsdagstrekningen, lørdagstrekningen eller begge trekningene. Deretter er det bare å betale for kupongen, lene deg tilbake og vente på at trekningen finner sted.

Resultatene blir publisert på nett rett etter trekningen er fullført, og dersom du vinner vil lotterisiden ta kontakt med deg og eventuelle gevinster blir automatisk overført til din spillekonto.

Vinnertall og tilleggstall

På hver rekke på en lottokupong i Mega-Sena skal du trekke seks tall fra 1 til 60. Jo flere riktige tall du har desto mer kan du vinne. Mega-Sena har ikke tilleggstall, men kun hovedtall. Du må ha minst fire riktige tall for å vinne gevinst.

Konklusjon – Derfor bør du prøve Mega-Sena

Mega-Sena er et svært populært brasiliansk lotteri som kan gi gevinster på over 500 millioner norske kroner. Stadig flere spillere fra hele verden oppdager at det er mulig å spille Mega-Sena på nett selv om du ikke er brasilianer. Som nordmann kan du spille Mega-Sena hos en rekke av de mest populære lotterisidene på nett.

Mega-Sena er perfekt for deg som er lei av de norske lotteriene fra Norsk Tipping, og som ønsker enda mer lotteri-action i hverdagen. Med sine to trekninger i uken har du muligheten til å vinne enorme gevinster i dette lotteriet, og få lotterier gir en like stor verdi om man ser på prisen for et lodd i forhold til premiene man kan vinne.

Spill lotto på nett

Widget Img

Hva om du kunne spille alle verdens lotterier på nett?
Det er kan du hos lottoagenter på nett!