" " " "

TattsLotto

Tattslotto lotteriTattsLotto er et stort australsk lotteri som gir deg muligheten til å bli mangemillionær hver eneste uke.  Med en gjennomsnittlig førstepremie på 25 millioner kroner ukentlig og jevnlige SuperDraw-eventer der førstepremien kan bli på 130 millioner kroner eller mer er dette et lotteri du definitivt bør sjekke ut nærmere.

TattsLotto premier

Selv om TattsLotto nok ikke er blant de lotteriene med de absolutt høyeste gevinstene, så er dette likevel et lotteri som kan gjøre deg rikere enn du noen gang har forestilt deg.

Den gjennomsnittlige førstepremien i TattsLotto ligger på rundt 25 millioner norske kroner, og med jevne mellomrom avholder lotteriet også spesialtrekninger der førstepremien kan vokse til over 130 millioner norske kroner.

Spill TattsLotto her:

Megarush
Les omtale
Topp 3 lottospill
  • Euromillions
  • MegaMillions
  • Powerball

Det er altså ikke småtterier vi snakker om når vi har med TattsLotto å gjøre.

Hvor mye du kan vinne i dette lotteriet kommer an på hvor mange spillere som deltar, men gjennomsnittlig vil gevinsttabellen se slik ut:

  • 6 rette vinnertall: premie på 25 millioner kroner
  • 5 rette vinnertall + tilleggstall: premie på 65 000 kroner
  • 5 rette vinnertall: premie på 8000 kroner
  • 4 rette vinnertall: premie på 220 kroner
  • 3 rette vinnertall + tilleggstall: premie på 150 kroner
  • 1 rett vinnertall + to tilleggstall: premie på 80 kroner
  • 2 rette vinnertall + to tilleggstall: premie på 80 kroner

Under spesialtrekningene som finner sted med jevne mellomrom (SuperDraws) er naturligvis gevinsttabellen mye heftigere.

Pris for å delta

Fire rekker i TattsLotto koster ca. 20 norske kroner. Dette gjør at lotteriet kommer veldig godt ut i pris med tanke på størrelsene på gevinstene du kan vinne.

Du kan kjøpe flere rekker per lottokupong for å øke vinnersjansene dine.

Dersom du ønsker å øker vinnersjansene ytterligere uten at det skal å på bekostning av lommeboka så bør du teste ut syndikatspill. Da går du sammen med andre spillere og spleiser på mange rekker. Samtidig som dette øker vinnersjansene må du imidlertid være forbedret på å dele gevinsten med de andre spillerne i syndikatet.

Mange av lotterisidene gir deg også en rabatt på kupongen din om du kjøper en lottokupong som gjelder for flere trekninger frem i tid.

TattsLotto trekninger

TattsLotto har én ukentlig trekning. Denne finner sted på lørdager kl. 07:30 AEST.

Dersom du vil følge den ukentlige trekningen live kan du gjøre dette på TattsLotto sin egen YouTube-kanal.

Når du spiller som registrert spiller hos en av de mange lottosidene som tilbyr TattsLotto til nordmenn så trenger du imidlertid ikke å følge trekningen direkte for å finne ut om du har vunnet eller ikke. Du vil bli varslet av lotterisiden om du vinner, og eventuelle gevinster blir automatisk overført til din spillerkonto.

Resultatene fra TattsLotto-trekningen bli også publisert på lotterisiden du spiller på, samt på TattsLotto sin offisielle nettside umiddelbart etter at trekningen er ferdig.

Hvordan spiller man TattsLotto

Det er superenkelt å spille TattsLotto. Dersom du har spilt på noen av de norske lotteriene fra Norsk Tipping før så vil du forstå reglene med en gang.

Det første du må gjøre for å kunne spille TattsLotto som nordmann er å finne en lottoside som tilbyr dette spillet til folk utenfor Australia. Heldigvis er det stadig flere lottosider der ute som tilbyr TattsLotto til nordmenn.

Les mer: Beste lotteriagenter på internett »

Du registrerer deg raskt og enkelt hos lottosiden og går i gang med å kjøpe din første lottokupong.

For hver kupong skal du kjøpe rekker med tall. Du velger 6 tall fra 1 til 45 per rekke. Om du ikke ønsker å velge tallene manuelt kan du naturligvis få en maskin til å plukke ut tallene for deg automatisk.

Når du spiller TattsLotto på nett har du muligheten til å velge inntil 50 spillerekker per kupong.

Du kan også spille syndikatspill eller systemspill dersom du ønsker å øke vinnersjansene dine.

Så fort du er ferdig med å fylle ut kupongen er det bare å levere digitalt. De fleste lottosider aksepterer kjente betalingsmetoder som Mastercard, Visa, Skrill og Neteller.

Vinnertall og tilleggstall

Under trekningen trekkes det 6 vinnertall + 2 tilleggstall.

For å vinne må du matche så mange av tallene som trekkes med tallene på kupongen din. For å vinne førstepremien må du ha alle de seks vinnertallene riktig, men du kan vinne premier så sant du har et eller to vinnertall + tilleggstall på kupongen.

Konklusjon – Derfor bør du prøve TattsLotto

TattsLotto er et morsomt lotteri fra Australia med flotte premier som kan overstige 150 millioner norske kroner.

Dersom du ønsker å teste ut et annet lotteri enn de norske, er TattsLotto et fint sted å starte. Her får du rimelige spillrekker samtidig som mulighetene for virkelig store gevinster er til stede.

Har du spilt norske lotterier før så er det også svært enkelt å sette seg inn reglene til TattsLotto.

Som nordmann kan du kjøpe TattsLotto hos en rekke lottosider på nett, og du kan betale med ditt norske bankkort.

Spill lotto på nett

Widget Img

Hva om du kunne spille alle verdens lotterier på nett?
Det er kan du hos lottoagenter på nett!