Du vil ikke tro hva disse lottovinnerne brukte pengene på

Dette brukte lottovinnerne gevinsten på!

Alle har en drøm om hva man ønsker å gjøre om man er heldig og vinner megapotten i lotto. Skal man være en barmhjertig samaritan og de de bort, bruke det på fest og fyll, eller bygge drømmehuset? Det er mange måter men man bruke sin overdådige gevinst. Her vil du kunne lese ekte historier om hva helt ordinære folk som ble lottomillionærer over natten brukte pengene på.

Bli med i trekningen av enorme gevinster i Powerball:

Powerball
Powerball
Neste trekning: 27.09.2021 Jackpot: $ 545 000 000

Tallene fra forrige Powerball trekning 25.09.2021

22 23 37 62 63 19 3

John Kutney som bygde en vannpark

John Kutney gikk inn med syv andre personer for å spille lotto. Gjengen på syv personer gikk sammen for å vinne potten og vant hele 319 amerikanske dollar i 2011. John valgte å bruke pengene på en helt spesiell måte og bygde da en vannpark for 250 000 amerikanske dollar i sin hjemby. Mon tro om John var en badeglad person. Amerikanske aviser sier hvertfall at han og familien tilbrakte de aller fleste sommerdagene ved vannparken etter at den ble bygd. Parken ble bygd i hans foreldres navn og mange av innbyggerne kommer dit for å kjøle seg ned om sommeren.

Barmhjertige Allen og Violet Large som donerte nesten hele sin gevinst

Allen og Violet var et gammelt ektepar som bodde i Canada. De vant hele 11.2 millioner amerikanske dollar i 2010 og donerte alt unntatt 2% som de beholdt selv. De ga gaver og donasjoner til flere lokale organisasjoner som Røde Kors, kirker og sykehus. De ga også donasjoner til det sykehuset hvor Violet tidligere hadde blitt behandlet for kreft. Når en Canadisk avis spurte hvorfor de donerte bort alle sine gevinster svarte de “Det man aldri har hatt vil man aldri savne”. Dette paret var bare glade de kunne gi glede til andre.

Jonathan Vargas som lagde sitt eget TV-show

Jonathan var en av de yngste lotto vinnerne i USA. Han vant i 2008 hele 35 millioner amerikanske dollar. Med sin gevinst skapte han TV-showet Wrestlicious som viser damer i korte skjørt som bryter med hverandre.

Med sin gevinst skapte han TV-showet Wrestlicious som viser damer i korte skjørt som bryter med hverandre.

Showet var en hadde en blanding av humor og nakenhet som gjorde at de fikk ganske mange seere når de var på lufta. TV-showet varte bare en sesong, men Jonathan har likevel sagt til aviser at han er glad for at han brukte pengene til TV-showet uansett.

Vivian Nicholson som gikk helt amok i butikker over hele Europa

Vivian vant lotto potten i 1961 og summen hadde i dag hatt verdi på 4 millioner amerikanske dollar. Hun ble kjent i britiske aviser og TV etter hun svarte at hun ville “bruke, bruke, bruke” når du spurte hva hun ville gjøre med lottogevinsten. Hun og hennes ektemann som hadde kjøpt lotteri seddelen hadde et overdådig luksusliv. De kjøpte masse merkeklær, luksus biler og dro på ferier over hele Europa. Dessverre er hennes historie ikke en av suksesshistoriene. Hun fikk tydeligvis problemer på grunn av all rikdommen hun brukte så fort og er nå helt blakk.

Nigel Willetts som reise over hele verden

Nigel var en pub-eier som vant litt over 1 million amerikanske doller i 2014. Han brukte som vanlig bare 10 pund når han kjøpte lotto lodd men den ene gangen trakk han opp en 20 pundsedler, helt tilfeldig, og tenkte hvorfor ikke? Dette gjorde han til millionær over natta. For å feire sin gevinst hadde han en fest på puben med alle sine faste gjester. Etter dette tok han med seg hele familien til Florida. Hele 13 familiemedlemmer ble med på reisen. Han har nå reist til flere land i verden som Mexico og Dubai, og planlegger å reise til enda flere land. Han reiste også til Venice, hvor han fridde til sin forlovede, og betalte reisen og bryllupsreisen med lottogevinsten.

Sarah Coockings kjøpte gaver til familien og brystimplanter til sin søster

Det er veldig mange som ønsker å bruke sin gevinst på overdådige gaver til sin kjære familie. Sarah gjorde akkurat dette etter hun vant 4.2 millioner amerikanske dollar i 2005. Hun fortalte at hun var veldig nære sin familie og ønsket å dele sin gevinst med de. Og det gjorde hun. Foreldrene fikk et nytt hus, ferier, bilder og hun ga søsteren nye pupper!

Spill lotto på nett

Widget Img

Hva om du kunne spille alle verdens lotterier på nett?
Det er kan du hos lottoagenter på nett!