Mark Six – Hong Kong lotto spill

Hong Kong har sitt eget lotteri, Mark Six. I dette lotteriet må du ha 6 riktige for å få hovedpremien, som ofte kan være så mye som 120 millioner dollar, eller godt over en halv milliard norske kroner!

Lotto på gatehjørnet. Er du på besøk i Hong Kong kan du kjøpe lotto i de karakteristiske lotto-buene. For alle oss andre er EuroLotto en ypperlig tjeneste å bruke til å delta i Hong Kong lotteriet.

Les også: Begynn i dag med å vinne med gratis spill denne timen, her er det mange fortreffelige norske kasinoer.

Mark Six er et tradisjonellt lotto spill hvor spillerne skal gjette hvilket tall som bli trukket ut av en lottomaskin (Lotto maskinen i Mark Six er en gjennomsiktig plastikk-kule som inneholder fargede baller nummerert fra 1 til 49. Plastkulen roterer for å gi gjøre at trekkingen av tallene blir så tilfeldig som mulig.)

Spillerne velger seks tallene fra tallene 1 til 49. Hvert valg av tallene koster 5 HKD. I trekningen blir 7 tall trukket. De første seks tallene som blir trukket er de vanlige tallene, og det siste tegnet kalles “ekstra nummer”.

Slik fordeles premier i Mark Six:

  1. Alle seks riktige lotto-tall gir deg hovedpremien.
  2. Fem riktige lotto-tall + ekstra nummer
  3. Fem riktige lotto-tall
  4. Fire trukket numre og ett ekstra tall
  5. Fire riktige lotto-tall
  6. Tre riktige + 1 ekstra
  7. Tre riktige

Utbetalingen for 1. – 3. premie avhenger av hvor mange som har kjøpt lotto rekker osv. Hovedpremien er garantert å være minst HK $ 5 millioner. Om det er flere som får 6 riktige blir prisen delt mellom vinnerne.

Videre er det faste utbetalinger på de andre prisene fra og med 4 premien. 4. prisen = HK $ 4800, 5. prisen er fast på HK $ 320, 6. prisen er fast på HK $ 160, og 7. prisen er en fast sum på HK $ 20.

Tips til deg som vil vinne penger

Hong Kong lotteriet Mark Six har relativt store vinnermuligheter for de små premiene, sammenlignet med mange andre lotterier. Hong Kong har en befolkning på 7 millioner, altså bare litt flere enn i Norge, og antall spillere er dermed langt mindre enn i de større lotteriene: dette er en fordel for deg da det blir færre å dele hovedpremien med, skulle du vinne.

Vi anbefaler:

Spill på Mark Six via EuroLotto. Dette er en trygg lotteri agent som du kan bruke fra hvor som helst i verden. Du registrerer deg på EuroLotto, og deretter velger du hvilke tall du ønsker. EuroLotto har kontorer i Hong Kong, og kjøper lottorekker på vegne av deg, og tallrekken blir din og vises via nettsiden.

PS: Lurer du på hvordan Mark Six skriver på kinesisk. Slik: 六合彩

Spill lotto på nett

Widget Img

Hva om du kunne spille alle verdens lotterier på nett?
Det er kan du hos Maria!