Powerball: Prøv amerikas gigant-lotteri!

Nå kan du spille på det gigantiske amerikanske Powerball lotteriet hjemme i Norge! Les mer om lotteriet, mulighetene for å vinne, og hvordan du spiller her.

Dette er det største lotteriet i USA, og amerikanerne er helt ville etter dette lotteriet. Hovedpremiene er ekstremt store, vi snakker hundrevis av millioner! Spill her

Powerball er det største lotteriet i USA, og amerikanerne er helt ville etter dette lotteriet. Hovedpremiene er ekstremt store, vi snakker hundrevis av millioner! Spill her

Les også: Nordmenn elsker å vinne store premier på casinospill, en ny guide til supre steder å spille.

Dette er et amerikansk lotteri som arrangeres av Multi-State Lottery Association (MUSL), et konsortium bestående av lottokommisjoner i 28 delstater, Washington DC og De amerikanske jomfruøyene.

Slik spiller du Powerball

For å spille fra Norge, må du benytte en lotteritjeneste som kjøper lotto kuponger på vegne av kundene.

Det finnes foreløpig bare en slik tjeneste, men den er til gjengjeld veldig god, og har eksistert i 10 år, og du har kanskje hørt om den før. Denne tjenesten heter EuroLotto.

Klikk her for å spille Powerball

EuroLotto er en kvalitets-tjeneste med kontorer over hele verden. De fungerer som et bindeledd mellom lotteriene og kunder i andre land. La oss si du vil spille på Powerball, og bor i Norge. Du kan ikke uten videre kjøpe et lodd i dette lotteriet, men EuroLotto har virksomheter også i USA som kjøper lodd på vegne av deg. Du finner så loddene tilgjengelig på din konto hos EuroLotto.

Så litt om Powerball;

Powerball-trekninger foregår hver onsdag og lørdag i MUSLs hovedkontor i Iowa.

For å delta betaler spilleren 1 dollar og velger fem tall fra 1 til 55 og ett tall fra 1 til 42 (Powerball-tallet). Spilleren vinner etter følgende tabell:Trekning Utbetaling Odds
Kun powerball $ 3 1: 68,96
1 tall + powerball $ 4 1: 126,88
2 tall + powerball $ 7 1: 745,45
3 tall uten powerball $ 7 1: 290,91
3 tall + powerball $ 100 1: 11 927,18
4 tall uten powerball $ 100 1: 14 254,44
4 tall + powerball $ 10 000 1: 584 431,85
Alle 5 tall uten powerball $ 200 000 1: 3 563 608,83
Alle 5 tall + powerball Jackpot 1: 146 107 962

Gjennomsnittlig odds for å vinne en premie i Powerball er 1 til 36,61 – altså har du veldig stor sjanse for å vinne dersom du leverer inn en 5-ukers kupong!

Jackpot-vinnere kan velge å motta en årlig utbetaling eller en engangsutbetaling. Minimum jackpot er 15 millioner dollar fordelt på 30 utbetalinger over 29 år. Engangsutbetalingen er typisk rundt halvparten av verdien ved årlige utbetalinger.

Vinnere betaler ikke inntektsskatt på premier fra dette spillet i Delaware, North Dakota, New Hampshire, Pennsylvania og Tennessee. South Dakota har ikke delstatlig inntektsskatt.

28. august 2005 ble lotteriet modifisert for å gi større jackpot og raskere vekst i jackpotoppsamling. Oddsene for å vinne jackpoten økte til 1:146,1 millioner.

Trekningen 19. oktober 2005 var den største i spillets historie, med en verdi på rundt 340 millioner dollar.

Bli lotto millionær med dette spillet

Det er enkelt å spille dette, og vinner du førstepremien her kan du glemme alt som heter økonomiske bekymringer. Sannsynligvis trenger hverken du eller dine tipp-oldebarn tenke på penger for resten av livet.

Spill her

Spill lotto på nett

Widget Img

Hva om du kunne spille alle verdens lotterier på nett?
Det er ikke umulig!

Se hvordan man kan

spille lotto online.

EuroLotto

Widget Img

EuroLotto er en helt unikt tjeneste og velkjent for oss som spiller lotto utenfor landegrensene. Det er eneste 100% trygge mulighet til å delta i utenlandske lotteri fra Norge.

Spill på EuroLotto

Utenlandske lotterier

Widget Img

Spill lotto online! Velg blant over 200 etablerte lotterier i bl.a. Europa og USA. Din største mulighet til å vinne hundrevis av millioner:

Velg lotteri her

Anbefalte lotterier

Widget Img

Widget Img

Widget Img

Widget Img