Thunderball: Nasjonal-lotteriet i England

Du må ha 5 riktige tall pluss en Thunderball for å vinne i det nasjonale britiske lotteriet. Det er trekning på lørdager og onsdager, og du kan delta fra hvor som helst i verden!

Thunderball er et lotteri som gir gode odds, men til tross for at det er populært og mange spillere er det ikke gigantiske pengepremier å hente her.

Les også: Hva med å få underholdningen hjem hos denne spillesiden, her er det bra casinotilbud.

Thunderball lotteriet drives av UK National Lottery, og begynte i 1999. Opprinnelig var det bare en trekning i uken på lørdager, men på grunn av dets popularitet ble det endret til to ganger i uken.

Når du spiller Thunderball kan du vinne £250.000 (ca 2,3 millioner), men selvfølgelig avhengig av antall vinnere og spillere. Det er ingen gigantiske pengeutbetalinger her, men det som likevel er så bra er at det er gode vinnersjanser. Du har aldri oddsen på din side i tradisjonelle lotterier, men i forhold til mange andre lotterier kommer Thunderball svært godt ut.

Thunderball er svært populært i Storbritannia, og med tjenester som EuroLotto har dette lotteriet blitt en favoritt over hele verden.

I dag er det trekning to ganger i uken, på onsdager og lørdager kl 19:30 (norsk og britisk tid).

Fordeling av premier

  • 5 / 34 + thunderball (lykketallet) får jackpot
  • 5 / 34 får andrepremien
  • 4 / 34 + lykketall blir tredjepremie
  • 4 / 34 blir fjerde premie
  • 3 / 34 + lykketall får femtepremie
  • 3 / 34 får sjettepremie
  • 3 / 34 + lykketall får syvende premie
  • 1 / 34 + lykketall får åttende premie

Odds for å vinne i Thunderball er ganske god. For å vinne jackpotten eller en andel av den med Thunderball må du matche alle de seks tallene og deretter må du ha riktig Thunderball nummer. Sjansen for å vinne jackpot er 1 av 3 millioner. Men det blir bedre, sjansen for å vinne en premie i det hele tatt er bare 1 til 33 sjanse.

Hvordan bli rik, veldig rik

Thunderball er ikke lotteriet for deg som vil bli søkkrik, men du kan likevel bli rik og velstående her. Du får gode odds for å vinne, og det er morsomt og trygt å spille på Thunderball.

Hvis du vil bli rik, altså virkelig rik, kan du heller prøve lotterier som Mega MillionsPowerball (USA lotteri), og EuroMillions.

Spill lotto på nett

Widget Img

Hva om du kunne spille alle verdens lotterier på nett?
Det er ikke umulig!

Se hvordan man kan

spille lotto online.

EuroLotto

Widget Img

EuroLotto er en helt unikt tjeneste og velkjent for oss som spiller lotto utenfor landegrensene. Det er eneste 100% trygge mulighet til å delta i utenlandske lotteri fra Norge.

Spill på EuroLotto

Utenlandske lotterier

Widget Img

Spill lotto online! Velg blant over 200 etablerte lotterier i bl.a. Europa og USA. Din største mulighet til å vinne hundrevis av millioner:

Velg lotteri her

Anbefalte lotterier

Widget Img

Widget Img

Widget Img

Widget Img