La Primitiva – Spanias største lotteri

Det spanske nasjonale Lotto spillet kalles La Primitiva. Det er trekning en to ganger ukentlig. Premiene ligger rundt 9 til 10 millioner euro, men kan også bli betydelig høyere.

Spansk lotto, La Primitiva: Det nasjonale spanske lotteriet har høy status i Spania, og trekninger er to ganger i uken. Spill på La Primitiva.

Les også: Nordmenn elsker å vinne gevinster hver dag på denne hemmelige siden, der finnes en liste over deilige casino hvor man kan vinne millioner av kroner.

La Primitiva er spanias nasjonallotteri og er et såkalt 6 / 49 spill. Det vil si at det er 6 vinnertall, og du velger blant 49 tall. Du kan tippe så mange tallrekker som du måtte ønske.

I Spania har lotto en helt spesiell posisjon. Spanjoler er ville etter lotto, og spesielt i julen blir mange spanjoler helt spillegale (på en positiv måte). Lotto er en tradisjon og en lidenskap blant mange spanjoler, et samtaletema og et høydepunkt i høytidene.

La Primitiva kan du opprinnelig spille kun i Spania, men via en lotteriagent på nett der du også kan delta. Dette er en tjeneste som gjør det mulig å spille lotterier fra over hele verden, og det foregår slik:

  1. Du registrerer en spillerkonto hos lotteriagenten på nett. Registrer deg her.
  2. Velg hvilket lotteri du vil spille på (For eksempel det spanske La Primitiva)
  3. Velg tall. Du velger selv hvilke tall du skal satse på, og hvor mange tallrekker du kjøper er opp til deg.
  4. Få resultatet. Du sjekker resultatet online etter at du har logget inn.
  5. Vinner du en premie betales denne straks ut til deg. Du kan velge om du vil bruke lotteriagenten til å formidle premien videre til deg, eller om du ønsker å hente inn premien på egen hånd direkte fra det gjeldende lotteriet.

Merk: Spania har også et annet populært lotteri, El Gordo.

Spill lotto på nett

Widget Img

Hva om du kunne spille alle verdens lotterier på nett?
Det er ikke umulig!

Se hvordan man kan

spille lotto online.

EuroLotto

Widget Img

EuroLotto er en helt unikt tjeneste og velkjent for oss som spiller lotto utenfor landegrensene. Det er eneste 100% trygge mulighet til å delta i utenlandske lotteri fra Norge.

Spill på EuroLotto

Utenlandske lotterier

Widget Img

Spill lotto online! Velg blant over 200 etablerte lotterier i bl.a. Europa og USA. Din største mulighet til å vinne hundrevis av millioner:

Velg lotteri her

Anbefalte lotterier

Widget Img

Widget Img

Widget Img

Widget Img