Spill Viking Lotto i Finland og vinn mer

Viking Lotto bør være et ganske kjent spill for mange. I Finland har de også Vikinglotto, og trekningen er vanligvis rundt klokken 19.00 hver onsdag.

Spill Finsk Viking Lotto og få muligheten til å vinne mer enn i tradisjonell lotto.

Les også: Har du noen gang prøvd åprøve lykken her, her finner du mange anbefalte kasinoer på nett med mange gode tilbud.

Viking Lotto Finland har flere forskjellige spill-selskaper som opererer i hvert land om en felles tallrekke (lottorekken). Verdien av seks (6) siffer, og to (2) ekstra nummer velges blant førtiåtte (48) siffer. I tillegg er det et lykketall blant de 48 nummerene som man kan velge.

Du kan spille med én rad eller flere tallrekker, det bestemmer du selv.

Hvorfor spille på Finsk Viking Lotto?

Viking Lotto gir deg muligheten til å vinne mer enn mange tradisjonelle nasjonale lotterier. Dette fordi Viking Lotto er et samarbeid mellom flere spillselskaper og den totale premiepotten blir høyere, og hovedgevinsten blir også betraktelig større.

Spill Viking Lotto på internett

Viking Lotto kan tippes via et nettbasert system, og fra Norge kan du bruke EuroLotto til dette. Denne tjenesten fungerer slik at du registrerer deg, bestiller lottorekker via denne siden, og de kjøper lodd for deg som blir tilhørende deg som person, og hvis du vinner får du utbetalt premien.

Via overnevnte tjeneste kan du også delta i mange andre nasjonale og kontinentale lotterier, og du har muligheten til å vinne millioner og milliarder med et museklikk!

Spill lotto på nett

Widget Img

Hva om du kunne spille alle verdens lotterier på nett?
Det er ikke umulig!

Se hvordan man kan

spille lotto online.

EuroLotto

Widget Img

EuroLotto er en helt unikt tjeneste og velkjent for oss som spiller lotto utenfor landegrensene. Det er eneste 100% trygge mulighet til å delta i utenlandske lotteri fra Norge.

Spill på EuroLotto

Utenlandske lotterier

Widget Img

Spill lotto online! Velg blant over 200 etablerte lotterier i bl.a. Europa og USA. Din største mulighet til å vinne hundrevis av millioner:

Velg lotteri her

Anbefalte lotterier

Widget Img

Widget Img

Widget Img

Widget Img